Golvpolering

Highspeed-polering i 5 steg

Har ni ett gammalt betonggolv som dammar eller behöver fräschas upp? Eller vill ni kanske ha en polering som tillval till ert nya golv? Vi hjälper er! Med vår 5 stegspolering kan vi erbjuda er ett slitstarkt och blankt golv som är både underhållsfritt och snyggt. Ett polerat betonggolv blir lättstädat och får en lång livslängd.

Lithurinbehandling

En lithurinbehandling fungerar som en dammbindare för ert golv men har även en vattenavvisande effekt. Behandlingen ger ett långvarigt skydd då det impregnerar golvet och gör det både slitstarkt och halkhämmande.

Masterkure 113

Denna behandling rekommenderar vi framförallt som ett sista steg på ert nygjutna golv. Det är en membranhärdare som minimerar sprickbildning då den går ner i ytan och kapslar in fukten under torktiden. Behandlingen ger också ett dammbindande skydd för ett hållbart golv.

Slipning av betonggolv

Vi kan även erbjuda er en diamantslipning (även kallad 7 stegsslipning) av ert golv. Det är en metod där vi med diamantverktyg slipar bort det övre ytskiktet av betonggolvet för att exponera ballasten. Sedan polerar vi ytan jämn och får fram ett glansigt, modernt och vackert golv. Denna metod fungerar även bra om ni har tex limrester eller ett målat golv som behöver ett upplyft.